Bra att tänka på med bilbarnstolar

Jag beställde en bilbarnstol på nätet efter att jag läst om den var den fick bra betyg i ett bäst-i-test. Det visade sig vara ett billigare alternativ än att köpa den i affären men jag hade givetvis tagit med mig min lilla flicka till en babybutiken för att hos kulle få provsitta lite olika modeller först. Det är helt klart viktigt att se sig runt innan man beslutar sig för bilbarnstol, inte minst med tanke på hur priserna på dem ser ut. Vi fick vår bilbarnstol nära 900 kronor billigare än i butik, men jag hade inte riskerat att beställa utan att först kika på dem i butiken efter att en väninna till mig gjort det misstaget och fick köpa en ny bilbarnstol eftersom den inte riktigt höll måttet. Det finns några tips som jag gärna delar med mig när det kommer till att välja bilbarnstol, först och främst alltid låta barnet provsitta olika typer av modeller och därefter kolla sig runt efter det bästa priset. Det kan du enkelt göra via exempelvis prisjakt eller någon annan jämförande sajt. Även om den tänkta bilbarnstol du tittat ut verkar perfekt måste du även kolla om den passar i din bil.

Vissa modeller passar riktigt dåligt i vissa bilar, så det är klart värt att försäkra sig om. Om du inte har råd att lägga de tusenlappar en bilbarnstol kostar, de kan kosta allt från 2500 upp till det dubbla och mer därtill, så kan du välja att hyra en bilbarnstol En annan väninna hyr bilbarnstol för 89 kronor i månaden och tycker att det är en riktigt bra affärsuppgörelse eftersom hon får byta ut till en större modell när hennes son växt ur den första. Du kan även, som jag också gjorde, se dig runt efter tester, själv valde jag min bilbarnstol efter att läst en bäst-i-test där man jämförde 22 olika bilbarnstolars komfort, säkerhet, montering och vikt, innan jag bestämde mig. Det är sällan en bra idé att bara springa in till en återförsäljare och blint lita på personalens rekommendationer eftersom de sällan har alla tänkbara märken och modeller utan är mer inriktade på att sälja ett fåtal. Önskar er all lycka i ert beslut.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply